si veilur nu e bine sa iti faci o parere prea buna despre unii dintre noi.,toti suntem niste oameni obisnuiti.fiecare avem cate o tinichea de coada(nu te dezamagi singur)..nu o sa stii niciodata cu adevarat cat de valoros este unul sau altul,important este ca noi sa ne simtim mai "mici "chiar decat copiii sa ne vedem neputintele noastre fiecare pe ale lui,desi in modernitatea care ne caracterizeaza am invatat sa imbracam neputintele in haine scumpe,stii tu pe afara vopsit gardul si inauntru leopardul..nu poti sti niciodata cat de valorosi suntem unii sau altii daca suntem asa cum ne place sa aratam ca suntem...ia aminte nu te amagi singur cei mai valorosi si importanti oameni din viata ta sunt parintii tai,fratii tai..noi suntem asa cum tu nu poti sa vezi ca suntem sau suntem asa cum ne place sa credem ca suntem...suntem niste biete fiinte.Modelul nostru suprem al femeilor ar trebui sa fie Maica Domnului(teoretic multe dintre noi stim ca Ea nu se dadea cu parfumuri)....dar tentatiile sunt mari...alegem modele pe Andreea Esca,pe angelina sau mai stiu eu...
|