View Single Post
Vechi 10.08.2013, 16:39:35
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Apropos de pamantul romanesc, a fost ieri 9 august o emisiune pe Realitatea TV despre retrocedarile facute in Transilvania. Ceea ce am auzit acolo este absolut uluitor: ni se fura pamanutul de catre unii, care nu sunt cetateni ai Romaniei, care nu au nici un drept de proprietate, iar oficialii le dau pamanul, fara sa cerceteze daca acestia au dreptul sau nu la restituiri. Arhivele Transilvaniei, cu cadastru si Carte funciara, sunt in Ungaria, spunea avocatul prezent in emisiune si care se ocupa cu cercetarea unor cazuri de restituiri ilegale. E vorba de mii de hectare date unei singure persoane; restituiri facute la a 5. generatie, desi legea spune ca se restituie numai pana la a 4. generatie.
Văd că din nou sunteți într-un straniu defazaj, doamnă. Ca și pe alte fire de discuție, din nefericire.

Despre aceste lucruri am deschis un thread încă de acum un an de zile, (evident că în mass-media anumite persoane știu de mai multă vreme): "Prin complicități și trădări, am ajuns să dăm județe întregi urmașilor grofilor!". Mă "bucur" că din nou dumneavoastră reușiți să descoperiți roata de la căruță pe care și alții au descoperit-o și chiar cu multișor înainte.

Mă "bucur" și iar mă "bucur" de cum funcționează conlucrarea și atenția la pravoslavnici.

Țineți-o tot așa, fraților, și veți ajunge departe!
Reply With Quote