Citat:
În prealabil postat de Decebal
Văd că din nou sunteți într-un straniu defazaj, doamnă. Ca și pe alte fire de discuție, din nefericire.
Despre aceste lucruri am deschis un thread încă de acum un an de zile, (evident că în mass-media anumite persoane știu de mai multă vreme): "Prin complicități și trădări, am ajuns să dăm județe întregi urmașilor grofilor!". Mă "bucur" că din nou dumneavoastră reușiți să descoperiți roata de la căruță pe care și alții au descoperit-o și chiar cu multișor înainte.
Mă "bucur" și iar mă "bucur" de cum funcționează conlucrarea și atenția la pravoslavnici.
Țineți-o tot așa, fraților, și veți ajunge departe!
|
Iertare, ca nu stiu toate miile de topicuri pe de rost. Mi s-a parut insa important sa atrag atentia asupra acestui lucru incredibil, care se petrece acum sub ochii nostri si anume restituirea pamantului din Romania celor care nu sunt in drept si furand totodata pamantul de sub casele oamenilor.
Dar am ramas cu o nedumerire: daca eu sunt pravoslavnica, adica ortodoxa, si sunt! atunci tu ce esti "rumâne"?!? Poate ma luminezi si in aceasta problema.