View Single Post
Vechi 11.08.2013, 14:32:43
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Daca dumneavoastra credeti ca melodiile pe care le-am postat eu ar fi "posirca" nu inseamna ca e neaparat asa! Este parerea dumneavoastra personala. Eu nicioadata nu am criticat melodiile pe care le-au postat alti colegi- daca dumneavoastra nu va place nu inseamna ca e obligatoriu ca si la altii sa nu le placa.

Iar in privinta unor interpreti precum Zinaida Julea, Olga Ciolacu, Ion Suruceanu, Anastasia Lazariuc sau orchestra lui Nicolae Botgros- recunoscuti unanim pentru talentul lor exceptional- nu cred ca poate exista nici cea mai mica indoiala! Daca vreti va propun un test: mergeti prin satele basarabene si intrebati lumea cam ce parere are despre acestia si apoi mai discutam.

Iar la o nunta, chef sau petrecere moldoveneasca daca va duceti puteti observa un lucru: oare cati din invitati stau lipiti de scaun si nu se scoala la dans (ca deh'- daca canta "Formatia Nostalgy" sau "Tomis Junior" e "posirca"!) si cati din invitati danseaza "cu foc" o hora sau o sarba, si dupa asta mai vorbim.

Asta ca sa nu spuneti ca ar fi numai parerea mea!
Reply With Quote