View Single Post
Vechi 11.08.2013, 15:43:08
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Decebal Vezi mesajul
Eu am senzația că omu e cu capsa pusă pe bolșeviști și pe poșircă.

Văd că își continuă sfidarea în ciuda a oricâte reclamații primește și de la oricine.

Din experiență trebuie să recunosc că am observat că mulți moldoveni au, așa, capsa pusă, au o neghiobie, o mărginire mentală, o obrăznicie și o tendință aparte de a sfida, crezând că ei ar reprezenta ceva extrem de important. Țin minte că în armată aveam vreo câțiva de la Vaslui, niște oameni și de ispravă din anumite puncte de vederm DAR PROȘTI, TUPEIȘTI, SFIDĂTORI, IMPERTINENȚI, și cu de-ăștia cu capsa pusă, care mai și trăgeau la măsea era bine să nu te prea încurci, să nu le zdruncini prea tare tărâțele din căpățânile lor.
Adica daca ati cunoscut "cativa din judetul Vaslui" dumneavoastra aveti impresia ca ati cunoscut TOT judetul ?! Ca aia care ati avut ghinionul sa-i cunoasteti erau asa cum ziceti e posibil, insa asta nu inseamna ca toti din judet sunt asa! Oare prin cate sate vasluiene ati umblat si discutat cu oamenii ca sa puteti face o semenea generalizare nedreapta ?!
Da- recunosc mai ales dupa 1990 se intampla pe aici si lucruri cu totul condamnabile (crime, violuri, incesturi, etc) insa avem si oameni gospodari, care stiu sa si munceasca dar si sa se distreze decent! Daca aveti curiozitate (ca sa nu vorbim in necunostiinta de cauza!) va invit la "zilele comunei Padureni" (poate ati auzit de renumitul primar Temistocle Diaconu) sa vedeti cum stiu vasluienii sa se distreze, dar si sa fie oameni gospodari!

Iar daca dumneavoastra ziceti ca cineva care i place muzica de petrecere (atentie- nu am zis porcarii de manele gen Adi Guta de maimuta') "prost, incult sau tupeist" atunci dati-mi voie sa va spun cu tot respectul ca aveti un fel de a privi lucrurile cam ciudat!
Reply With Quote