Nu stiu ce sa zic sigur.In primul rand judecata omului este una si a Domnului alta.
Religia lor este una pagana ;ei se inchina la zeitati (sa zicem hindusii),care de fapt sunt demoni:Toti idolii(zeitatile) neamurilor sunt demoni (psalmi)
Si nu stiu cum se poate mantui cineva care nu se inchina Dumnezeului adevarat,lui Iisus Hristos,Sfintei Treimi,Maicii Domnului ci se inchina si aduce jertfe unor zei,zeite (Shiva,Brahma,kali..) in spatele carora sunt niste demoni.
Poate Dumnezeu ii mantuie pe cei care au o viata si o inima curata
nu stiu.
Iti dau mai multe citate din Biblie:
EPISTOLA CATRE ROMANI
A SFANTULUI APOSTOL PAVEL
EVANGHELIA ARATA INDREPTAREA DIN CREDINTA, PENTRU NEAMURI. JUDECATA LOR, PENTRU CA NU PAZESC LEGEA FIRII
Pavel, rob al lui Iisus Hristos, chemat de El apostol, randuit pentru vestirea Evangheliei lui Dumnezeu,
2. Pe care a fagaduit-o mai inainte, prin proorocii Sai, in Sfintele Scripturi,
3. Despre Fiul Sau, Cel nascut din samanta lui David, dupa trup,
4. Care a fost randuit Fiu al lui Dumnezeu intru putere, dupa Duhul sfinteniei, prin invierea Lui din morti, Iisus Hristos, Domnul nostru,
5. Prin Care am primit har si apostolie, ca sa aduc, in numele Sau, la ascultarea credintei, toate neamurile,
6. Intru care sunteti si voi chemati ai lui Iisus Hristos:
Iudeii sunt tot atat de plini de pacate ca si paganii.
1. Pentru aceea, oricine ai fi, o, omule, care judeci, esti fara cuvant de raspuns, caci, in ceea ce judeci pe altul, pe tine insuti te osandesti, caci acelasi lucruri faci si tu care judeci.
2. Si noi stim ca judecata lui Dumnezeu este dupa adevar, fata de cei ce fac unele ca acestea.
3. Si socotesti tu, oare, omule, care judeci pe cei ce fac unele ca acestea, dar le faci si tu, ca tu vei scapa de judecata lui Dumnezeu?
4. Sau dispretuiesti tu bogatia bunatatii Lui si a ingaduintei si a indelungii Lui rabdari, nestiind ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?
5. Dar dupa invartosarea ta si dupa inima ta nepocaita, iti aduni manie in ziua maniei si a aratarii dreptei judecati a lui Dumnezeu,
6. Care va rasplati fiecaruia dupa faptele lui:
7. Viata vesnica celor ce, prin staruinta in fapta buna, cauta marire, cinste si nestricaciune,
8. Iar iubitorilor de cearta, care nu se supun adevarului, ci se supun nedreptatii: manie si furie.
9. Necaz si stramtorare peste sufletul oricarui om care savarseste raul, al iudeului mai intai, si al elinului;
10. Dar marire, cinste si pace oricui face binele: iudeului mai intai, si elinului.
11. CACI NU ESTE PARTINIRE LA DUMNEZEU!
12. CATI, DECI, FARA LEGE, AU PACATUIT, FARA LEGE VOR SI PIERI; IAR CATI AU PACATUIT IN LEGE, PRIN LEGE VOR FI JUDECATI.
13. Fiindca nu cei ce aud legea sunt drepti la Dumnezeu, ci cei ce implinesc legea vor fi indreptati.
14. CACI, CAND PAGANII CARE NU AU LEGE, DIN FIRE FAC ALE LEGII, ACESTIA, NEAVAND LEGE, ISI SUNT LORUSI LEGE,
15. CEEA CE ARATA FAPTA LEGII SCRISA IN INIMILE LOR, PRIN MARTURIA CONSTIINTEI LOR SI PRIN JUDECATILE LOR, CARE II INVINOVATESC SAU II SI APARA,
16. In ziua in care Dumnezeu va judeca, prin Iisus Hristos, dupa Evanghelia mea, cele ascunse ale oamenilor.
A DOUA EPISTOLA CATRE CORINTENI
A SFANTULUI APOSTOL PAVEL
Pentru ca noi toti trebuie sa ne infatisam inaintea scaunului de judecata al lui Hristos, ca sa ia fiecare dupa cele ce a facut prin trup, ori bine, ori rau.
EPISTOLA SOBORNICEASCA A SFANTULUI APOSTOL IACOV
13. CACI JUDECATA ESTE FARA MILA PENTRU CEL CARE N-A FACUT MILA. SI MILA BIRUIESTE IN FATA JUDECATII.
11. Nu va graiti de rau unul pe altul, fratilor. Cel ce graieste de rau pe frate, ori judeca pe fratele sau, graieste de rau legea si judeca legea; iar daca judeci legea nu esti implinitor al legii, ci judecator.
12. Unul este Datatorul legii si Judecatorul: Cel ce poate sa mantuiasca si sa piarda. Iar tu cine esti, care judeci pe aproapele?
Voi, care nu stiti ce se va intampla maine, ca ce este viata voastra? Abur sunteti, care se arata o clipa, apoi piere.
15. In loc ca voi sa ziceti: Daca Domnul voieste, vom trai si vom face aceasta sau aceea.
16. Si acum va laudati in trufia voastra. Orice lauda de acest fel este rea.
17. Drept aceea, cine stie sa faca ce e bine si nu face pacat are.
Fratii mei, daca vreunul va rataci de la adevar si-l va intoarce cineva,
Sa stie ca cel ce a intors pe pacatos de la ratacirea caii lui isi va mantui sufletul din moarte si va acoperi multime de pacate.
|