Subiect: AVORTUL
View Single Post
Vechi 12.12.2007, 22:05:55
Noesis Noesis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi
Citat:
În prealabil postat de erzbet

As vrea sa te aud spunandu-i copilului care nu intelege de ce mamica lui nu mai vine acasa, sa se bucure! mama lui este o mucenita! ce fericire, si-a castigat mantuirea vesnica.Floricele pe campii, ce frumoasa este viata(cea vesnica,alta nu mai are) Bine a zis Noesis, copilul are nevoie de o mama. Cu cata indiferenta "la ce folos daca traiesti", e usor sa spui asta, pentru ca tu esti in viata si nu ai lasat un copil orfan. Copilul de 7 anisori si-ar fi castigat ocazia sa creasca intr-o familie.
De ce oare medicii cand au de ales, viata mamei are prioritate? Pentru ca respecta o etica. In secolul nostru, malformatiile sunt depistate din fazele incipiente ale sarcinii. Sa alegi sa duci pana la capat o sarcina care este sigur fatala, se numeste clar sinucidere. SI este pacat primordial
Ba nu este precum spui erzbet, ca nu are dreptul nimeni sa decida viatza cui s-o pastreze shi cui sa o lase, sau ce or fi medicii nishte mici Dumnezei? Ei nu pot decide ca shi asha v-a muri cineva, ca atunci de ce sa nu ne taie pe totzi ca shi asha vom muri? poi nu?

Dar daca acel copil acum de 7 ani dar care v-a avea mama pana la batranetze, ajuns in fatza lui Dumnezeu v-a intreba , dupa moartea lui de la batranetze: -mama mea de ce nu este in rai? Poi atunci ce ii vei spune erzbet? Ca s-a dat pe mana unui medic foarte bun care pe baza malformatziilor shi deductziilor a decis ca e mai importanta viatza ei de 50 de ani decat a fratelui sau malformat de cateva zile? asta o sa-i spui?
Dar vsovi!
Nu sunt iertate pacatele daca sunt spovedite si daca este pocainta??? Bine inteles ca sunt.Orice pacat poate fi iertat, numai sa iti para rau din inima. Mie mi se pare tare egoista si ne la locul ei aceasta mantuire pe care o capeti fiind egoista. Cati oameni oare nu sufera in jurul unei femei care putea fi salvata, dar s-a opus. Copii, parinti, sot, prieteni. Da, o sa spuneti ca nu se compara cu mantuirea de apoi. Dar eu ma intreb, daca este pacat sa iti parasesti copii pe care i-ai nascut si sa iti iei lumea in cap, oare nu este la fel de pacat sa iti parasesti copiii murind ca sa capeti mantuirea mai repede si mai usor? Nu zic ca e usor sa mori in urma unei sarcini, dar eu zic ca e mai greu sa te lupti toata viata, si sa ai grija sa iti tii copii pe drumul drept, si sa fii sotie buna...Poate ca acea femeie avea si parinti care or sa fie batrani si bolnavi. Cine o sa mai aiba grija de ei la batranete? Mie mi se pare tare inconstienta si egoista o decizie din asta.
Sa nu mai spunem. In cazul de mai sus -- copilul care ma gandesc ca a fost avortat sau a murit o data cu mama -- unde a mers, ca nu a fost botezat?

Sa fiu intr-o situatia din asta in care doctorul imi spune clar ca mor, mi-as asuma pacatul cu toata durerea de inima. Mantuirea nu ar trebui sa se capete usor si pe suferinta altora.
Reply With Quote