Citat:
În prealabil postat de ma4ius
Doamne ajuta!
Eu sunt o persoana total singura si foarte bolnava (sunt practic mut, iar in ultima perioada am inceput sa am spasme si convulsii, din motive cerebrale). Viata in lume a devenit un cosmar (momentan am un job, dar nu stiu cat o sa-l mai pot duce). Presimt ca nu mai am mult de trait, iar ultima mea dorinta e sa mor la manastire.
Cunoaste cineva o manastire dispusa sa ma "infieze" ? Mie mi-e greu sa-mi gasesc singur, din cauza ca nu pot vorbi. Mentionez ca sunt o persoana cuminte si linistita, asa ca m-as acomoda usor la viata de manastire, si n-as crea probleme nimanui. Mersi!
|
Aș vrea să vă pot ajuta și poate chiar am s-o fac, în vreun fel... Mai vorbim.
Deocamdată, dacă vă stă în putere, fizic, vă încurajez să mergeți și să vorbiți direct acolo, la mănăstire. Veți găsi o cale de comunicare, precum ați mai găsit de când tot conviețuiți cu guralivii...:)
Mergeți și întrebați! Cereți și sfatul și binecuvântarea duhovnicului.
Ce poate fi mai folositor și mai bineplăcut Domnului, decât să vă luați inima pe sus, cu nădejde și voioșie, și să bateți la o poartă, două dintre cele sfinte. Apoi veți mai vedea, în funcție de răspunsul concret (iar nu așa, din închipuiri deșarte care vă perpelesc și vă storc de vlagă.)
Iar pe noi să ne iertați, că suntem proști și nesimțitori, tot oameni din popor.
Doamne ajută!