View Single Post
Vechi 13.08.2013, 13:59:11
ma4ius ma4ius is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.08.2013
Implicit .

Mersi mult pentru raspunsurile voastre blande, linistitoare si incurajatoare. Conteaza enorm (mai ales la sanatatea mea).

O sa incerc sa aplic sfaturile voastre. Mi se par bune. Eu momentan inca am un job, si cu sanatatea inca o mai pot duce, sper, cu ajutorul lui Dumnezeu, dar vreau sa rezolv problema cu manastirea acum, cat inca am o viata cat de cat ok, nu cand oi ajunge pe drumuri, Doamne fereste!

Iar la manastire nu consider ca ma duc ca la "spital". Ci pur si simplu consider ca mi se potriveste, pentru ca sunt o persoana foarte linistita, si ce mi se spune sa fac, exact aia fac. Si aici la mine acasa ma rog, dar parca e mai frumos si mai "real" sa faci asta intr-o manastire. Eu cred ca Dumnezeu se bucura mai mult atunci cand cineva isi savarseste viata in manastire, intr-o comunitate, avand o randuiala in viata, decat sa moara singur, ca un salbatic, fara o lumanare la cap si fara nimeni langa el.

Si mai e ceva: poate ca din momentul in care o sa fiu la o manastire, o sa mi se imbunatateasca vizibil sanatatea. Cine stie! Tainele Domnului!

Mersi mult inca o data! Doamne ajuta!
Reply With Quote