View Single Post
Vechi 13.08.2013, 22:13:14
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Decebal Vezi mesajul
V-am mai răspuns la lucrurile ăstea în altă postare, dar probabil că iar ați citit pe diagonală, sau poate vă faceți că nu ați citit.

Un om poate să aibă mai mult Duh Sfânt decât la Botez, în primul rând prin celelalte Sfinte Taine, cum sunt Ungerea cu Duhul Sfânt și Împărtășirea cu Trupul și Sângele lui Hristos; apoi poate să primească prin daruri și haruri ale Duhului Sfânt, potrivit râvnei personale spre sfințenie.

V-am mai spus atunci că nu cred că ÎPS Serafim a putut să facă o astfel de afirmație, pentru că este greșită, iar dacă nu mă credeți puteți oricând să îl întrebați ca să vă lămurească, deși eu spun că v-am oferit destule argumente viabile în favoarea celor spuse de mine. Cred că ÎPS Serafim a spus ceva, dar bunii noștri ortodocși, mai ales prin mecanismul de tip telefonu' fără fir, au interpretat greșit spusele ÎPS iar după aceea au început să răspândească aceste erori ale lor de interpretare pe post de cuvinte autentice ale ÎPS Serafim.

Eu am mai spus că cu "argumente" de genul ăsta, adică greșite la modul cel mai evident nu convingeți și nu puteți convinge pe nimeni. Faptul că dumneavoastră și alții repetați aceleași greșeală la nesfârșit, ca și cum nu ați vedea voi înșivă că vă înșelați și că mințiți, nu transformă greșeala în adevăr.
Atunci cearta-te cu IPS Serafim Joanta! Eu nu am facut decat sa redau ceea ce a spus IPS. Nu e vorba de telefonul fara fir, ci de o conferinta pe care a tinut-o cu ASCOR si care este inregistrata si se poate urmari poate chiar pe acest site. Sa nu crezi ca am vrut sa te conving cu ceva.

In general nu mint, asa ca nu mai repeta aceasta prostie si retrage cuvintele.

Last edited by Miha-anca; 13.08.2013 at 22:48:04.
Reply With Quote