View Single Post
Vechi 14.08.2013, 04:01:15
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Florin-Ionut, multumesc de invitatie. Mi-am luat bilet de avion si duminica seara sunt in Timisoara. Sau ai zis Lima?!? Spune-mi repede ca sa am timp sa schimb biletul.

Sa stii ca si eu cunosc retetele lui Ernst Günter. Dealtfel eu am fost ani de-a randul vegetariana, asa ca nu te contrazic, ci stiu precis ca ai dreptate.

Imi zici ca si sotia ta e adepta acestei mancari sanatoase. Ce te-ai face, daca ea nu ar accepta mancarea sanatoasa si ar vrea carne in fiecare zi?!? Asta, ca sa intelegi cum de am ajuns iar sa mananc carne.
Imi cer scuze de off-topic.
Aici nu avem decît un reșou electric ca vai de el, nu ne bucurăm de toată gama de rețete. Invitația era pe mai încolo...

Nu știu cine e Ernest G. Pentru noi, rețeta respectivă e alternativa la ciocolata din comerț, tocmai din cauză că fiica mea va crește și va vrea ce mănîncă alți copii.

Păi dacă soția nu ar accepta, ar găti orice ar vrea. Dar pe mine nu m-ar forța să mănînc orice. Mai ales junk food.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote