Citat:
În prealabil postat de erzbet
Ce trebuie sa faca o femeie cand are o sarcina extrauterina?
|
de ce ai impresia ca se intampla ceva rau?
nu prin locurile extrauterine iese cate un copil de 4-5Kg?
nu se lungeshte buricul shi ajunge el mai tarziu in locurile mai spatzioase?
ce atata filozofie cu sarcinile extrauterine? poi daca acolo ajung ei sa creasca, inseamna ca asha a lasta Dumnezeu shi e posibil sa nu patzeasca nimeni nimic, nici copilul shi nici mama, ca e mai important cel ce vine dupa tine de se mai roga cineva pentru tine...
ce sa faca o femei cu sarcina extrauterina? poi sa stea mai aproape de spital shi sa se ingrijeasca mai bine shi in caz de posibila hemoragie sa fie pe faza, sa aiba telefonul la indemana, o vecina, un taxi, o salvare shi un doctor pe care sa se poata baza ca v-a face tot posibilul sa salveze copilul shi apoi mama!
Ce sa fac? sa se bucure ca v-a avea un copil... shi sa aiba mai mare grija ca shi atunci cand sarcina nu este extrauterina deoarece copilul este cu un picior in prapastie, deci trebuie sa fie conshtienta co mica neglijentza o face ucigase a propriului sau copil.... iar barbatul ei, o v-a ura daca v-a constata ca nu a avut grija corespunzator de sarcina, adica s-a apucat sa faca eforturi peste puteri, sau a facut lucruri rele ce duc la avort spontan... asta sa faca.... dar ce shtiu eu? poi nu trebuia sa ne spui dumneata erzbet? poi nu dumneata ai ceva valeentze medicale? eu habar n-am, imi dau shi eu cu parerea, dar nu shtiu....
ei ce sa faca? sa se roge pentru sarmanul copilash care este cu un picior in groapa, aia sa faca o mama cu sarcina extrauterina.... sau ce sa fac? spune shi tu ce e de facut?