View Single Post
Vechi 16.08.2013, 05:35:57
Nastya
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Credeti ca nu stiu catehismul de veniti sa imi dati peste nas?
Vi se pare ca cei doi proaspat botezati din poza se afla in situatie de urgenta? par a fi pe moarte cumva?

asa, si dvs ganditi acum ca eu sunt intr-un clopot de sticla si nu ma gandesc la atei? sau cei cazuti in mari pacate? , ia spuneti-mi da de unde va venit acest gand extraordinar? de stiti la ce ma gandesc eu si la cine . ce imaginatie bogata aveti. deci nu am contact cu lumea, eu aici la Londra, nu am contact cu lumea din afara, nu, nu am contact, nici ca nu vad zilnic musulmani, hindusi, sectanti de toate felurile, nici ca nu discut cu ei, nuuuu, eu stau inchisa in casa intre patru pereti in mijlocul Londrei. interesanta gandire aveti.

Si totusi aceasta fraza , fara legatura cu discutia, de ce ati mai rostit-o? doar asa ca sa imi dati peste nas a doua oara?

Nu doar pentru aceia doamna. Nu am spus categoric ca doar pentru aceia, sunteti maestra in rastalmacit cuvinte.

Eu va inteleg oful, aveti neamuri catolice si de aceea puneti pe acelasi rand ortodoxia si catolicismul si sunteti ecumenista. In fine, e credinta dvs, faceti cum credeti.
Dar nu va mai luati de oameni ca nu cred ca dvs.

Este o mare nedreptate si o si mai mare URACIUNE in ceea ce ati spus. Ma dor profund vorbele dvs.pentru ca nu ma ating pe mine direct; eu stiu sa suport tot felul de lovituri si nu ma tem; viata n-a fost prea blanda cu mine; dar Dumnezeu m-a ajutat; de multe ori I-am simtit prezenta; de multe ori mai tarziu am inteles ajutorul Lui si rostul celor care mi se intamplau; si m-am călit.
Dar vorbele dvs. se refera la niste oameni (crestini romano-catolici), sange din sangele meu, care au plecat deja, de multa vreme, la Dumnezeu. Deci vorbele dvs. vin cam tarziu.

Nu am ascuns, dar nici nu trebuie sa povestesc sau sa strig la drumul mare, la fiecare mesaj sau la doua mesaje din trei sau cat de des doriti dvs. ca provin dintr-o familie mixta. Nu e o rusine, nu e un pacat, nu a fost o optiune. E o realitate. Si ca mine mai sunt cateva sute de milioane in lume. Ce sa facem? Sa ne punem lațul de gât ca nu suntem crestini curati si adevarati ca dvs. si ca altii ca dvs. care gandesc la fel?

Mama mea, Dumnezeu s-o ierte si s-o aseze cu Dreptii, a fost catolica (romano-catolica) si jumatate din neamul meu este de romano- catolici. Dar, spre marea dvs. suparare (sau surprindere), mama mea a trait ortodoxia mai ortodox decat multi dintre ortodocsii cu acte. Si n-ar fi lovit sufletul unui om doar pentru ca se inchina altfel decat ea sau pentru ca era evreu sau pentru ca era ateu sau pentru ca era adventist sau protestant. Toti suntem creatia lui Dumnezeu. N-o sa ne mantuim toti. E adevarat. Va lasam dvs. bucuria de a ne vedea perpelindu-ne in Iad. Sunteti multumita?

Nu e un „of”doamna. E o mare DURERE. E o mare durere sa vad ca un om ca dvs. care nu vrea sa citeasca si cu ochiul sufletului; un om ca dvs. care in doua mesaje arunca atata ură cât sa poata sa distruga o armata de suflete; un om ca dvs. cu certificat de crestin ortodox isi permite sa judece milioane de oameni care s-au nascut in alta credinta.

V-ati recitit mesajele pe care mi le-ati adresat?
Va autocondamnati doamna. Si o faceti cu mult talent si cu multa stradanie, demne de o cauza mai buna.

Din tot ce am scris pe forum ca Volga, MariaElena si Nastya, daca gasiti un singur mesaj, sau o singura fraza in care sa pun pe acelasi plan ortodoxia cu catolicismul, sau se le confund, atunci va dau dreptate.
Am mai fost acuzata de ecumenism. M-am obisnuit deja. Poate cautati ceva mai nou.

Dumnezeu sa ne ierte pe toti!
Reply With Quote