M-am referit la faptul ca ne cumparam ceva bun ca sa purtam macar cativa ani. Da mirela, tocmai mi-am cumparat acum o luna in urma o pereche de blue-jeans mai buni, ca sa ma tina ceva timp, ;) Si nu ma imbrac de la magazine de marca, ca sa dau sute de lei noi pe o pereche de ceva, ci gasesc haine la fel de bune ca si cele de marca, dar mai ieftine > in magazine obisnuite.
Mirela, eu nu am vrut sa iti reprosez faptul ca te imbraci mai scump si de firma ca sa ai calitate, pentru ca si eu fac la fel, dar eu am vrut sa scot in evidenta faptul ca s-au iscat polemici pe acest subiect, pentru ca Jenica s-a intristat, si stii de ce? Pentru ca a-ti lua haine scumpe si de marca nu este rau sau pacat, dar sa iti iei un parfum de 100 de euro crede-ma ca este extravaganta, adica stii, lumea este credincioasa - dar la un nivel mai inalt, la un nivel de "adevarate fite de ultima ora".
O femeie "credincioasa" este cu adevarat credincioasa daca este destul de constienta ca nu ii trebuie un parfum de nu stiu ce marca speciala, de fapt o femeie credincioasa nu are nevoie de parfumuri si nici de machiaje, ci se bucura de frumusetea naturala pe care i-a dat-o Dumnezeu si atat.
Si pentru jenica: trebuie sa purtam hainele pe care ni le permitem si atat, chiar daca le luam din Obor, Europa, IDM sau magazinul Titan(din Bucuresti ma refer), si nu trebuie sa ne fie jena fata de cei care se imbraca de marca, pentru ca noi nu avem situatia altora.
|