Citat:
În prealabil postat de Ekaterina
Multumim pentru reteta, o sa le fac si eu celor mici. Daca mai ai asemenea retete te rugam sa le postezi, spre binele tuturor :-)
Alunele de padure sunt foarte bune pentru arsurile la stomac. Se mesteca o aluna de padure pana se face pasta si apoi se inghite.
Tot de pe forum am aflat, (cred ca Fani a scris asta), ca migdalele sunt o bogata sursa de calciu. Patru migdale asigura necesarul de calciu pentru o gravida. Se recomanda migdalele hidratate (lasate cateva ore in apa) fara coaja maronie, care se indeparteaza foarte usor in acest mod.
|
Mananc alune de padure,fiind preferatele mele si mai ales ca fiind vegetariana am nevoie de protein si grasimi din toate soiurile de nuci.
Nu am observat sa-mi treaca arsurile,dar am sa mai incerc,poate indeosebi inainte de mese.
Eu fac foarte des "lapte"de migdale.Cumpar migdale crude,le las la inmuiat in frigider cateva ore si apoi le dau la blender.
Laptele il folosesc la multe preparate:shake-uri de fructe,ceai,cafea,cereale(din alea care se fierb),piure de cartofi sau chiar supe de legume(fasole verde,sfecla sau ciuperci).
De cand nu mai consum produse lactate nu am mai avut vreo infectie respiratorie,desi prin 2011 cred ca m-am imbolnavit de vreo 5-6 ori intr-o singura iarna!!!!
Pt cine are urechi de auzit!