View Single Post
Vechi 17.08.2013, 21:45:24
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Am vazut lista. O parte nu sunt bune pentru ca se duce calciul in oxalatii pe care ii contin (de ex. spanac, alune de toate felurile, sfecla etc.). Si in general probabil ca se pierde prin prelucrare.

Nu stiu de unde este teoria asta cu laptele. Generatii intregi de oameni au crescut cu lapte si branza, mari si puternici. Si Slava Domnului se cresc animale pentru laptele lor. De ce sa nu se consume pe tot parcursul vietii, in cantitati moderate.
Este o teorie noua si cred ca este adusa de cei carora nu le place, sau nu-l suporta, sau au probleme cu animalele.

Nu stiu, e plina lumea de teorii contradictorii.
@Yasmine - nu este nimic la adresa ta. Ai dreptul sa mananci ce crezi. Ce nu-mi place este ca nu stim totusi adevarul si ca sunt unii care vin si ne dau noua in cap cu dietele lor, ca vai altfel murim.
Poti sa nu mananci nimic si vorba unui amic, cade blocul pe tine, sau da vaporul peste tine in casa, daca e sa mori, mori din te miri ce. V-a casunat voua pe mancare.
Mie imi casuna pe stres si nebunia din lume. Te apuca si stomac si toate alea cu toata dieta.

Mie imi plac majoritatea legumelor. Nu toate imi fac bine. Dar problema este ca nu le gasesti. In tara este o frumusete de piata cu de toate. Aici totul importat si necopt, si fara gust. Cine are gradina tot mai poate sa-si cultive cate ceva.
Depinde si de clima.
Sunt cauze si cauze pentru diversele boli si morti. Nu toate vin de la lapte, sau carne, sau oua, sau miere, sau rosii sau etc.
Eu sunt bolnava cu stomacul,deci trebuie sa fiu atenta.
In timp am inceput sa dezvolt si tulburari endocrine/hormonale -de unde crezi ca vin astea? Ai vazut baieti cu sani mari vreodata?
Eu am motive sa renunt la carnea si produsele animaliere indopate cu hormoni.
Deja am spus prea multe despre mine,mancati ce doriti,vindecati-va cum puteti !

Toti dati exemple cu dieta generatiilor trecute,dar ei au mancat carne oua si lactate de la crescatorie sau din curtea lor?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 17.08.2013 at 21:48:05.
Reply With Quote