View Single Post
Vechi 18.08.2013, 11:02:40
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Eu am spus doar că identifică. Cum o face, asta o poate spune el mai bine. De-aia am și spus mai departe că eu nu mă ocup cu asta. Pentru că nu mă pricep.
Nici eu n-aș fi vrut să mă amestec, dar aș vrea să înceteze. Dar se prea poate să fiu părtinitor. E un lucru pe care îl constat tot mai mult în ultima vreme.
Numai bine!
Cred ca a face caracterizari asupra personalitatii,a abilitatilor,defectelor sau bolile psihice a unor persoane prin intermediul unui forum virtual este destul de fortat.

Persoanele trebuiesc evaluate in direct,intr-o discutie libera.
In rest nu contest capacitatile profesionale ale lui Cezar in viata reala sau calitatile(care exista in fiecare dintre noi).

Este cale lunga in a ajuta si sprijini pe cineva bolnav sa-si invinga boala sau pe cineva rau sa-si invinga defectele;ironiile si terfelirea pe jos a oamenilor fac parte integranta din terapie?
Poate,ce stiu eu? Nu vedeti ca in ultima vreme stau mai mult pe la"bucataria" forumului dand sfaturi la retete? Ma feresc de celelalte topicuri,mai ales cele de sfada dar astazi"parerile" nu-mi dau pace...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote