View Single Post
Vechi 18.08.2013, 13:22:43
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Doamna si dvs,de la un simpla parere(si retractata ulterior)i-ati sarit in cap lui Cristi si vai si amar ce a urmat,l-ati facut cum v-a venit la gura,de la o simpla eroare.Cine v-a corectat atunci a intrat si ea/el sub tirul dvs.Nu vi-se pare ca aveti o dubla masura? Daca Ioan a gresit,inger singur nu este,cum ati raspuns dvs cum se poate numi?Aplicarea stricta,pe un forum britanic,pt ce s-a intamplat mai sus,stiti care era nu?Banati toti si adresa la furnizorii de net,asta daca nu va trezeati si cu o citatie la usa.La o aplicarea stricta,fara mila,zburau multi de aici,de foarte mult timp.Aveati solutia sa sesizati admin si sa ignorati.Ati raspuns la fel si atunci,conform regulilor forumului,sunteti la fel de vinovata.Nu exista ,,baieti buni"in disputa asta de pus poale-n cap,ne facem toti de ras,este penibil.

Nu sunteti singura vinovata si nici principala vinovata pe acest forum.Poate nici macar nu ati inceput dvs.Dar nu sunteti nici nevinovata pt ca,in alte situatii,reactionati la fel de disproportionat si patimas.Asta este problema.Rar mi-a fost dat sa vad forum mai bland dpdv al administrarii(topicul acesta trebuia demult inchis tinand cont de cum evoluau lucrurile),dar incep sa cred ca noi romanii nu stim de vorba buna.Este pacat.Puteti accepta ca si dvs ati gresit aproape la fel in alte situatii?Uitati ma supun eu judecatii dvs,am incredere in ea,eu cu dvs nu am avut pana acum probleme unul cu altul.

Spuneti-mi clar cu ce am gresit.Daca aveti dreptate o sa va zic public.Spuneti ce v-a suparat,fara ocolisuri,direct,v-am cerut asta si ieri.Hai sa lamurim lucrurile.

Last edited by Pelerin spre Rasarit; 18.08.2013 at 14:00:59.
Reply With Quote