Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
doamna ce s-a intamplat? aveti ceva cu mine? ne cunoastem ,? va cunosc? am mancat impreuna la aceeasi masa? stabiliti limita bunului simt?
atunci ia luati postarea domnului cezar pe care il tot aplaudati si il pupati si vedeti unde este limita bunului simt acolo.
ia cautati limita bunului simt acolo, nu cautati limita bunului simt doar unde orgoliul va indeamna.
|
Doamna,
Sa lamurim putin lucrurile.
1. Eu n-am nimic cu nimeni. Dumneavoastra insa, va sunteti propriul dusman. E bine sa va mai analizati comportamentul din cand in cand.
2. Nu trebuie sa mananc la aceeasi masa cu dvs. ca sa va cunosc.
3. Limabjul pe care-l folositi cred ca poate sa sperie o armata de derbedei.
4. Din 2006 de cand sunt pe forumul crestin ortodox n-am mai intalnit un comportament ca al dvs. Mai era o doamna la un moment dat, o chema(nume de forum)Adriana. Reactiona la fel ca dvs. si avea un limbaj urât si de mahala. Si inca o doamna: Dillema. La fel.
5. Indiferent ce o sa mai spuneti, eu nu va mai raspund. Si nici macar nu va mai citesc mesajele. E pierdere de timp si întinare. Eu ma lupt cu mine sa nu cad. Cand cad, ma lupt sa ma ridic; si ma rog mult lui Dumnezeu sa ma ajute. Dumneavoastra vad ca va place acolo unde sunteti. Imi pare rau ca n-am cum sa va fiu de folos. Singura fiinta care va poate ajuta sunteti dumneavoastra. Dar trebuie sa doriti asta. Si nu ne mai innoroiti pe toi. Nu va suntem dusmani. Dar daca o sa continuati sa va comportati asa cum o faceti de cateva zile, o sa ramaneti singura: si atunci, cu cine o sa va mai certati? Pe cine o sa mai batjocoriti? Pe cine o sa va mai aruncati nervii?
6. Va doresc sa reusiti sa va restabiliti pacea in suflet.