Citat:
Īn prealabil postat de AlinB
Este un conflict cu substrat care prinde bine clasei politice romanesti.O buna parte din atentia si energia combativa a multor romani, in loc sa fie indreptata impotriva clasei politice "nationale" este "diversionata" spre chestiunea maghiara.Daca n-ai observat, tocmai de asta, la noi politica seamana cu circul, si inca unul grotesc si excesiv, ca paine nu prea mai e de unde sau ma rog, mai este inca nitel in contul amanetarii viitorului a urmatoarelor 2-3 generatii, cel putin..
|
Dupa douazeci si ceva de ani,de la Revolutie si pana in prezent, nu mai imi fac deloc iluzii Aline cu privire la motivatiile si disponibilitatea conationalilor mei in ceea ce privesc fatetele mai putin stiute ale politicii.Pana la urma are rating ceea ce se urmareste si tocmai de aceea se si ofera,este un element direct proportional cu nivelul.Mai am o singura neclaritate,nu cu privire la factorii externi ci interni,in ceea ce priveste aceasta decadere abrupta dar cred ca mi-o voi clarifica candva.O sa te dezamagesc,amanetarea viitorului este mult mai profunda si grava decat isi imagineaza multi.La amanetare spirituala ma refer :) despre restul nu mai are rost sa discut.