Decebal voi fi foarte scurt si cat pot eu de clar.Acest forum are admin care,dupa ce va analiza comportamentul tau,al meu,al lui Ioan sau al oricarui alt membru,pe acest topic sau pe altele,poate lua acele masuri pe care le considera necesare.Este foarte simplu,pt probleme de acest tip sesizati admin cu privire la ceea ce vi-se pare in neregula.In rest cum intelege fiecare sa se comporte,sa reactioneze,sa relationeze este problema lui personala.Nu am nici o problema ca regulile acestui forum sa se aplice drastic,cu privire la mine sau la altul indiferent daca asta ar insemna excluderea mea,sau a ta sau a oricui.Pe forumurile din alte tari,am mai spus,erau demult multi banati pana acum.Aici este diferit si intradevar este o problema undeva.Cu privire la situatia ta nu stiu ce sa zic pt ca nu am fost pus in acel tip de situatie pe acest forum,nu am avut dispute de acest nivel cu nimeni,pe aici.Am avut diferente de opinii,mici suparari,ironii mai ascutite in cel mai rau caz dar cam atat,nu s-a mers mai departe.Cred cred ca ar trebui sa stam linistiti si sa asteptam,o sa vedem ce va fi,nu va mai enervati atat,luati prea in serios viata virtuala :)
Last edited by Pelerin spre Rasarit; 18.08.2013 at 19:03:18.
|