View Single Post
Vechi 18.08.2013, 22:50:19
laurastifter laurastifter is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geo_Geo79 Vezi mesajul
Va multumesc din suflet.
Dumnezeu să-i dăruiască multă sănătate și bucurie prietenei dvs!
Cred că în primul rând prin credință se poate vindeca și, de asemenea, mă gândesc că ar fi bine să caute un psiholog foarte credincios și inteligent, care să o ajute prin psihoterapie.
M-au impresionat mesajele dvs, fiindcă observ cât îi sunteți apropiată acelei prietene, cât de mult doriți să vă rugați pentru însănătoșirea ei! Cred că vă puteți ruga oricărui sfânt și, în primul rând, Dumnezeului nostru Iisus Hristos, Care, după cuvintele Proorocului Isaia, "a venit să-i vindece pe cei cu inima zdrobită".
Pe Sfinți îi simt ca sprijinitori ai noștri dragi, rugători pentru noi în fața Tatălui în orice situație. Mi-e greu să cred că ei ar fi, ca aici, pe pământ, specializați în diverse domenii: Sf. X vindecă depresia, Sf. Y se ocupă de copiii orfani, Sf. Z tămăduiește cancerul etc. Cred că orice Sfânt al lui Dumnezeu ne poate ajuta, prin rugăciunile sale, în orice împrejurare.
Domnul cu noi toți!
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca
Reply With Quote