View Single Post
Vechi 19.08.2013, 10:51:37
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Annyta Vezi mesajul
Luptele psihologice mă depășesc. Mai ales că ei sunt mai mulți. De aceea prefer să mă retrag cumva în mine, cu gândul că vor trece și zilele acestea și mă voi întoarce la viața mea liniștită.
Unii zic că nu e normal să te depărtezi de familie și nici sănătos dpdv psihic, sufletesc. Trebuie să le văd greșelile ca pe niște neputințe, și mă rog pentru depășirea lor. E adevărat că ei m-au crescut și într-un anumit sens (bun) și datorită lor am ajuns unde sunt...
Cred că soluția e rugăciunea, iar în rest contact limitat.
Greseli?Cine nu greseste?
Trebuie sa inveti sa-i accepti cu bune si rele.
Dar de sa-i judeci si sa-i scanezi de greseli si neputinte? Cine are timp de asta cu parintii care imbatranesc? :)
Intelegeti-va acum si iubiti-va cand inca mai sunt pe pamant;oricum cand vor muri nu-ti vei aminti decat momentele frumoase si vei suferi mult si te vei invinovati ca nu ai petrecut mai mult timp in compania lor.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote