View Single Post
Vechi 19.08.2013, 23:19:24
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Catalin nici o problema,am inteles exact ce spui si sunt de acord.Forumul pt mine este o metoda de a interactiona,cand am timp,cu oameni diferiti fie si dpdv al credintei.Nu prea ii inteleg pe cei care,pe timpul si banii lor,fac din aceasta activitate un prilej de suparare profunda sau tulburare extrema,mi-se pare ciudat,poate sunt eu prea nordic in conceptii,prea rece :) aici functioneaza un alt algoritm.Daca nu imi place un loc plec si gata,nu prea vad sensul sa ma porcai interminabil cu cineva,am planuri mai bune cu timpul meu.Daca de maine nu imi mai place locul acesta sau consider ca nu am nimic bun de pe urma lui plec fara regrete.A da,putem discuta,putem sa nu fim de acord(in mod sigur pe multe aspecte),asta este,la final plecam in pace fiecare la ale lui.Lumea religioasa,reala sau virtuala,este o lume mixta,cu multe extreme,cu multi oameni minunati dar si cu cu multe persoane cu probleme extrem de grave,foarte intunecate.Incerc,pe cat posibil,sa ma feresc de ultimii.Aici cineva ar spune ca asa este si in rest dar in lumea religioasa lucrurile se acutizeaza pt ca sunt dispute ce vizeaza eternitatea,un subiect care naste profunde nelinisti in om.Cu privire la aceste nelinisti oamenii reactioneaza diferit si le transpun in practica si mai diferit.Din punct de vedere al admin acest forum este diferit de restul,eu sunt obisnuit cu un alt stil dar sper ca aceasta abordare sa nu fie idealista,m-as bucura sa reuseasca,ar fi ceva deosebit.Totusi cred ca se da o prea mare importanta vietii virtuale care,in esenta,este doar un surogat.Am vazut si celelalt mesaj de la tine,nu am apucat sa raspund,sorry,am facut-o acum.Numai bine.

Last edited by Pelerin spre Rasarit; 19.08.2013 at 23:29:45.
Reply With Quote