Subiect: La rascruce
View Single Post
Vechi 13.12.2007, 18:08:53
C-tin C-tin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.07.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cosmin1982
A iesit si mi-a spus ca deja facuse avortul si ca nu mai vrea sa aiba de-aface cu mine in viata ei.Am suferit foarte mult cand am vazut-o si pt ea si pt copilasul nostru si pt toata situatia.Eram sfarsit nu mai aveam putere nici sa vorbesc cu ea.Nu a vrut sa ma primeasca la ea in seara aceea si m-a lasat pe o banca in fata blocului.Bine ca nu eram eu victima aici . Era mult prea minora starea mea in comparatie cu ce se petrecea in sufletul ei.Am innoptat la un prieten in seara aceea ,iar a 2a zi m-a sunat plangand ca vrea sa moara
Dupa avort a vrut sa se sinucida! Asta e culmea deznadejdii!
Si ea acum cauta "alinare" in desertaciunea lumii asteia care n-o poate ajuta deloc!
Cosmine, vad ca tu esti mai tare din fire.
Poti s-o aduci la Dumnezeu prin propria ta traire ortodoxa! Gasiti-va un duhovnic si straduiti-va sa va aproiati de cele sfinte.
Cosmine fii atent la amanuntul asta! E destul ca aveti de indreptat greseala cu avortul, sa n-o pierzi si pe ea si aici nu ma refer la trup, ci la ceea ce e vesnic. Adica, SUFLETUL ei! Poate ca o suna dur! Dar responsabilitatea iti apartine! Daca v-ati jucat dea mama si tata, fii barbat acum si indura tot pana o aduci la Dumnezeu ca sa fiti UNA. Si daca zici ca o iubesti n-ar trebui sa fie deloc greu... caci Iubirea sufera fara cartire! Dumnezeu sa va ajute!
Reply With Quote