Subiect: Versetul de azi
View Single Post
Vechi 20.08.2013, 21:11:42
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Ev. Matei 18, 18-22; 19, 1-2; 13-15

Zis-a Domnul ucenicilor săi: adevărat vă spun vouă că oricâte veți lega pe pământ, legate vor fi și în cer; și oricâte veți dezlega pe pământ, vor fi dezlegate și în cer. Vă mai spun iarăși că, dacă doi dintre voi se vor învoi pe pământ să ceară un lucru oarecare, acel lucru va fi dat lor de Tatăl Meu, care este în ceruri. Că unde sunt doi sau trei adunați în numele Meu, acolo sunt și Eu în mijlocul lor. Atunci, apropiindu-se de Dânsul, Petru I-a zis: Doamne, de câte ori să iert pe fratele meu, când va greși împotriva mea? Oare, până de șapte ori? Iisus i-a răspuns: Eu nu-ți zic până de șapte ori, ci până de șaptezeci de ori câte șapte.
După ce a sfârșit Iisus de rostit cuvintele acestea, a plecat din Galileea și a venit în ținutul Iudeii, dincolo de Iordan. Și a mers după Dânsul mulțime de oameni și i-a vindecat acolo pe cei bolnavi.
Atunci au adus la Dânsul pe copii, ca să-și pună mâinile peste ei și să se roage, iar ucenicii îi certau. Dar Iisus le-a zis: lăsați copiii să vină la Mine și nu-i opriți, căci a unora ca aceștia este împărăția cerurilor. Și, punându-și mâinile peste ei, s-a dus de acolo.