Citat:
În prealabil postat de anita
Chiar daca ai sters , Nastya a citit si a primit destule palme pentru greseala de a nu fi inteles diferenta dintre stilisti si Biserica pe stil vechi.
Mai bine era sa fi citit de mai multe ori mesajele adresate ei si sa vezi daca ai facut bine scriind asa .
Dar si supararea asta spune ceva ,intocmai cum spune apostolul :"sa nu ne suparam unii pe altii din slava desarta" .Citez si eu din Apostolul de la sf.Maslu ,ca de altfel nu stiu carei Epistole apartine.
Ma ierti ca am intervenit ,dar cred ca nu numai eu si Cezar-Ioan am sesizat ceva in neregula si trebuia facuta o mica reparatie .
|
N-am vrut sa comentez dar am vazut mesajul tau si imi dau seama ca nu stii exact toata povestea. Am vazut ca nu ai fost pe forum in ultimele zile si nu ai citit mesajele de pe acest topic. In legatura cu adresarea catre Nastya ai dreptate, dar citeste te rog mesajele userului Cezar din ultimele zile si o sa vezi altfel lucrurile. De exemplu userul Cezar insinueaza ca Mihaela (Dobrin) este un fel de nebuna, aproximativ la fel m-a catalogat si pe mine si pe alte topice pe altii. Pe mine doar ma amuza mesajele lui Cezar care intrec limita bunului simt (pentru ca am ales sa il ignor), dar probabil pe altii ii deranjeaza. De exemplu o doamna si-a sters contul doar pentru ca o facuse trol si stupida, o sa vezi ca alte mesaje ale lui sunt mult mai agresive. Tu ai comentat la mesajul lui Cezar, nestiind ca el de fapt din razbunare se refera la Mihaela ca are dereglari psihice. Si probabil ea s-a suprat tocmai pentru ca i-ai dat dreptate userului Cezar, nestiind ca tu nu ai citit mesajele din urma.
Asadar eu ti-am scris presupunand ca nu ai citit acele mesaje. Daca totusi le-ai citit si esti de acord cu ele atunci nu mai am nimic de zis.