View Single Post
Vechi 21.08.2013, 16:31:39
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
N-am vrut sa comentez dar am vazut mesajul tau si imi dau seama ca nu stii exact toata povestea. Am vazut ca nu ai fost pe forum in ultimele zile si nu ai citit mesajele de pe acest topic. In legatura cu adresarea catre Nastya ai dreptate, dar citeste te rog mesajele userului Cezar din ultimele zile si o sa vezi altfel lucrurile. De exemplu userul Cezar insinueaza ca Mihaela (Dobrin) este un fel de nebuna, aproximativ la fel m-a catalogat si pe mine si pe alte topice pe altii. Pe mine doar ma amuza mesajele lui Cezar care intrec limita bunului simt (pentru ca am ales sa il ignor), dar probabil pe altii ii deranjeaza. De exemplu o doamna si-a sters contul doar pentru ca o facuse trol si stupida, o sa vezi ca alte mesaje ale lui sunt mult mai agresive. Tu ai comentat la mesajul lui Cezar, nestiind ca el de fapt din razbunare se refera la Mihaela ca are dereglari psihice. Si probabil ea s-a suprat tocmai pentru ca i-ai dat dreptate userului Cezar, nestiind ca tu nu ai citit mesajele din urma.
Asadar eu ti-am scris presupunand ca nu ai citit acele mesaje. Daca totusi le-ai citit si esti de acord cu ele atunci nu mai am nimic de zis.
Eu nu m-am referit la ce a spus Cezar-Ioan ci la felul cum a vorbit ea Nastyei ,ceea ce am subliniat mai apoi in mesajele care au urmat.
I-am dat dreptate lui in sensul ca ultimul ei mesaj adresat Nastyei m-a lasat fara replica ,pur si simplu a calcat-o in picioare (in sens figurat vorbind)
In definitiv erau niste observatii despre stilisti pe care Nastya nu le-a inteles ,poate si din lipsa de cultura teologica .
Nici eu nu stiam candva ca stilistii nu fac nici o ascultare ,nu tin de o biserica anume ,cum tinem noi de BOR sau cei pe stil vechi de biserica ortodoxa rusa ,ca sa dau un exemplu.
Eu nu am remarcat ca Mihaela ar avea dereglari psihice si nici nu l-am incurajat de Ioan-Cezar ,parerea mi-am spus-o .

Last edited by anita; 21.08.2013 at 16:34:50.
Reply With Quote