View Single Post
Vechi 21.08.2013, 16:47:13
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Eu nu m-am referit la ce a spus Cezar-Ioan ci la felul cum a vorbit ea Nastyei ,ceea ce am subliniat mai apoi in mesajele care au urmat.
I-am dat dreptate lui in sensul ca ultimul ei mesaj adresat Nastyei m-a lasat fara replica ,pur si simplu a calcat-o in picioare (in sens figurat vorbind)
In definitiv erau niste observatii despre stilisti pe care Nastya nu le-a inteles ,poate si din lipsa de cultura teologica .
Nici eu nu stiam candva ca stilistii nu fac nici o ascultare ,nu tin de o biserica anume ,cum tinem noi de BOR sau cei pe stil vechi de biserica ortodoxa rusa ,ca sa dau un exemplu.
Eu nu am remarcat ca Mihaela ar avea dereglari psihice si nici nu l-am incurajat de Ioan-Cezar ,parerea mi-am spus-o .
Am scris si in celalalt mesaj, nu despre asta e vorba, nici eu nu sunt de acord cu niciun mesaj agresiv care sa intreaca limita. Eu am spus doar ca tu ai comentat mesajul lui Cezar, in care sugera din nou ca are Mihaela probleme inchipuite de el. Pentru ca a scris cateva mesaje in acest sens pe topic pe care nu le-ai citit. Tu dandu-i dreptate rezulta ca i-ai da dreptate in acea afirmatie cu problemele lui Mihaela. Intelegi acum?
Reply With Quote