Citat:
În prealabil postat de anita
Cultura medicala am ,mai putina decat reprezentantii din firmele de medicamente ,e adevarat
|
Recunoasterea catastrofei, chiar si la cote modeste, este totusi un pas inainte :)
Citat:
Faptul ca afirmi ca argumentele mele s-au terminat nu inseamna ca ai dreptate.E o simpla afirmatie .
|
Atunci astept argumentele. Medicale.
Citat:
Te sfatuiesc sa fii mai retinut in promovarea vaccinurilor ,nu de alta dar sa nu ajungi in situatia de a-mi da dreptate.
|
La fel,. dar invers. Alt "argument"?
Credincios in antivaccinism sustinut de zero cultura medicala?
Uite aici iti dau dreptate, credincios de genul asta nu sunt.
Citat:
vrei sa ai mereu dreptate si ai gasit teren sa te contrazici.
|
Si tu nu vrei?
Diferenta dintre noi fiind ca eu am niste argumente de oferit, dar tu nu.
Citat:
Ca dovada ca despici firul in 4 ,iei fiecare rand il analizezi si arati ca ai dreptate .Esti infailibil deci.
|
Mai bine sa despici firul in 4 decat sa inghiti pe nemestecate. S-ar putea sa-ti ramana in gat..
Citat:
Daca ai fi credincios ti-as reproduce ce spune par.Iustin Parvu despre vaccinuri ,dar asa nu am replica.
|
Parintele Iustin Parvu, cel pe care voi din ignoranta si dispret fata de ceea ce este ortodoxia, dupa Crez, l-ati facut Infailibilul Papa al ortodoxiei romanesti, cel care, Dumnezeu sa-l ierte, ne-a invatat ca cipul din pasaport contine microfoane conectate la sateliti sau ucenicii care l-au "alimentat" cu astfel de idei pe care le-a preluat din prea mare si nefericita incredere?
Ca pe el nu prea il vad sa fi stat cu zecile de ore pe Internet, click, click sa caute informatii
pro si contra in chestiuni de genul asta cum sunt sigur ca nici tu macar n-ai facut-o.
Citat:
Daca vaccinurile astea nu ar fi nocive nu ai vedea zeci de copii zilnic ,primavara si iarna la cabinetele medicale ale medicilor de familie.
|
Sigur ca nu, daca n-ar fi vaccinurile, medicii de familie ar fi in respectivele sezoane la picnic respectiv la ski.
Citat:
Am avut si eu copiii mici dar nu era invazie de copiii bolnavi la CMI-urile medicilor de familie si pe vremea aceea se nasteau mai multi copii ,nu ca acum ,cativa.
|
Sa inteleg ca ultimii 40 ani ti i-ai petrecut in fata cabinetului medicului de familiei, facand corelatii si regresii statistice despre prezenta la medic, afectiuni, etc?
Ca eu ca modest observator ocazional, n-as putea spune ca am observat vreo diferenta majora.