Citat:
În prealabil postat de Nastya
Ati facut tot (sau poate mai aveti resurse, cine stie??) posibilul sa ma batjocoriti, sa ma umiliti, sa-mi vorbiti ca ultimului nenorocit (dar si acela,chiar asa, ultim nenorocit e creatia lui Dumnezeu). Si atunci? Nu-i suparare.
Mai ales ca Dumnezeu m-a ajutat sa va suport(si sa ma suport). Dumnezeu mi-a dat rabdare si m-a ajutat sa ma cobor in mine unde, cateodata n-am gasit cele mai frumoase ganduri. Si atunci am tacut, n-am explodat; si-I multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat.
|
Secretul este sa nu prindeti orgoliul in chingi ca sa nu faca "poc" cand e pus la incercare, ci sa-l reduceti la asemenea cote astfel incat atunci cand este aruncat in corzi sa nu se umfle ca un balon gata sa pocneasca.
Citat:
Citez din batjocuri: << ca poluez, ca sunt lenesa, „ceva cu dintii de lapte”, ca nu pricep nimic, ca Sfintii Parinti despre care am vorbit intotdeauna cu respect au vorbit doar pentru oamenii simpli (probabil prosti; dar si aceia – poate nu stiti- sunt fiinte create de Dumnezeu); ca fac confuzii; ca n-am inteles eu despre ce e vorba; ca „n-am inteles corect indemnul domnului preot Pruteanu” etc. Doamna user name Dobrin7m, care in toata aceasta tevatura a fost asa, ca cireasa de pe tort a folosit toata gama de invective; recunosc ca m-ati ingenuncheat doamna:
|
Suferiti prea mult, pentru ca va luati in serios prea mult.
Asta e posibil sa denonte anumite complexe sociale si capacitate redusa de a interactiona profund cu semeneii (ex.: a avea prieteni), tocmai din cauza unei tolerante scazute la greseile celor din jur.
Citat:
norocul meu e ca am pastrat toate mesajele dvs. si dupa ce imi termin treburile pe aici, pot sa pregatesc un studiu: „Vorbirea crestina la romani”. Ca dau citate din sfinti ca sa-mi ascund adevaratele ganduri..etc. etc. >>
|
Chiar va rog sa mi le trimiteti si mie in cazul asta, poate o rugam pe MIhaela sa le puna la loc.
Binenteles, puteti sublinia cu rosu expresiile care v-au deranjat si nu vor fi prezente in versiunea revizuita.
Citat:
Asa sa fie comportamentul crestin? Si pe deasupra”ortodox”?
|
Stiti cum se zice: nu cei sanatosi au nevoie de doctor.
V-ati invitat singura la balamuc si va plangeti ca va doare capul? :)