View Single Post
Vechi 22.08.2013, 23:09:23
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Se puteau face, dar in in diferite zone in diferite perioade au stat ortodocsii sa faca poze trucate?
Nu a avut si are ortodoxia fanaticii ei, gata de gesturi "apologetice" a caror ratiune scapa omului normal?
De cand cu Internetul, lucrul asta nu mai poate fi pus nici macar vag la indoiala.

Citat:
Uite, Lumina de la Ierusalim e tot o lumina nemateriala, si se vede pe poze, ba chiar o poti lua si in maini.
Eu din ce am vazut poze, filmari (calitate f. slaba de altfel) nu am putut gasi nici un detali miraculos.

Ca se intampla totusi ceva miraculos acolo, cred, din marturia altora, dar este o credinta sa zicem de convenienta, pentru ca nu adauga practic nimic peste ceea ce cred deja (din cu totul alt gen de motive) nici nu dauneaza intr-un fel (chiar daca maine ar demonstra cineva indubital ca e o smecherie, nu m-ar afecta in vreun fel), dar nici o filmare sau poza din cele vazute n-au reusit sa adauge ceva acestei convingeri.

Si cam ma mir de cei cu o atitudine care imi pare exact opusa, si anume centrul credintei pare ca se axeaza mai degraba pe astfel de lucruri "tomesti" si graba cu care folosesc astfel de "argumente" pentru necredinciosi cand evident este ceva exclusiv pentru cei credinciosi, daca nu ai fost acolo sa experimentezi ceva concret si personal.

Dar daca ai sugestii care ar putea oferi ceva nou in acest sens, link -uri ciu filmari, poze, in care poti arata un miraculos evident si indubitabil, astept.

Last edited by AlinB; 22.08.2013 at 23:13:17.
Reply With Quote