View Single Post
Vechi 23.08.2013, 02:25:06
mihaelaandreea mihaelaandreea is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.03.2012
Implicit Sf Nectarie

L-am "cunoscut" pe Sfantul Nectarie in decembrie anul trecut pe google cautand cate ceva despre postul Craciunului.eu am 27 de ani si unele probleme de sanatate ,)multumesc lui Dumnezeu si Sf Nectarie -nu foarte mari),unele probleme ginecologice si o boala hemoroidala.m-am rugat Sfantului sa trec cu bine interventiile la care am fost supusa in boala hemoroidala si deasemenea sa nu imi mai apara probl ginecologice(herpesul si HPV ) iar din decembrie pana acum nu am mai avut nici o recidiva ,iar peste interventiile hemoroidale am trecut cu bine! Mama mea a fost ajutata la serviciu sa se inteleaga cu sefii sa isi primeasca salariul la timp si mama deasemea s-a rugat si a primit ajutor rezolvand o probl legata de locul de munca si unele neintelegeri cu colegii ,iar pana la urma s-a aflat adevarul.Cu ajutorul lui Dumnezeu si al sf Nectarie si al sf Parascheva si Sf Arsenie Boca am ajuns la Moastele sf Nectarie din Bucuresti si am luat ulei din candela cu care ne ungem cand avem probleme de sanatate.In continuare ma rog Sfantului si Maicuteti Domnului si Sf Arsenie sa ma ajute sa imi gasesc linistea sufleteasca ptr ca am si unele probleme in casnicie pe care sper cu ajutorul Sf Nectarie si al lui Dumnezeu si Maica Domnului sa le depasesc cu bine si ma rog ptr sanatatea parintilor mei ,a mamei mele care are probleme cu spatele si oasele!
Doamne ajuta si multa sanatate tuturor!Sfinte Nectarie ajuta-ne!!

P.S intr-o zi cand am fost la dr ptr consult pe usa spitalului era afisata un cont si se faceau donatii ptr constructia bisericii Sf Nectarie din cadrul spitalului (si acest lucru l-am luat ca un semn din partea Sfantului) cu toate ca am cautat Bisericuta in curtea spitalui nu am gasit-o iar acum imi pare rau ca nu am donat niste banuti ptr constructia Bisericutei.Iar in alta zi cand eram la cumpararturi in fata mea a parcat o masina -a unei firme mortuare -care se numea Sfantul Nectarie.Toate aceste lucruri le-am luat ca si semne din partea Sfantului ca ma vegheaza si chiar daca mai am unele probl de sanatate nu conteaza !Atata timp cat trec "usor" peste toate totul este bine!

Multumesc Sfinte Nectarie!!

Last edited by mihaelaandreea; 23.08.2013 at 02:27:09.
Reply With Quote