Citat:
În prealabil postat de AlinB
Nu a avut si are ortodoxia fanaticii ei, gata de gesturi "apologetice" a caror ratiune scapa omului normal?
De cand cu Internetul, lucrul asta nu mai poate fi pus nici macar vag la indoiala.
|
Asta te intrebam si eu in mesajele trecute, cunosti vreun caz de inselare intentionata in privinta unei minuni. Eu nu am auzit, catolicii au aceasta temere, dar ei au si de ce, inca din evul mediu au aparut la ei falsuri. Dar daca ne gandim mai bine nici alte culte nu au aceasta problema, in afara catolicilor. Majoritatea nici macar nu pretind ca ar avea minuni. Uite, monofizitii sunt despartiti de ortodoxie cu sute de ani inatea catolicilor, dar nu au pretins ca ar avea moaste (sunt cateva cazuri).
Citat:
În prealabil postat de AlinB
Dar daca ai sugestii care ar putea oferi ceva nou in acest sens, link -uri ciu filmari, poze, in care poti arata un miraculos evident si indubitabil, astept.
|
Cred ca s-au dat vreo cinci poze, nu cred ca o sa crezi altceva daca se mai dau cinci poze. De exemplu eu nu cred ca sunt trucate si nici efecte ale pozitionarii aparatului. Nu gasesc nicio neconcordanta cu invatatura ortodoxa daca ar fi adevarate. E doar o minune intre alte mii care sunt in fiecare an, nici nu am vazut credinciosii infocati ai acestor minuni, mai mult decat e cazul. In ortodoxie minunea e ceva aproape obisnuit.