Eu nu am vorbit de evolutionism.Eu nu am vorbit de creatie,mantuire sau ce este necesar pentru ea.Eu nu am vorbit de nimic din ce spui tu.Categoric nu am vorbit de miracole in sensul strict si am si precizat asta,insa sa gasesti asemenea documente,sau sa ai o atitudine precum a acelei femei nu este un lucru chiar obisnuit.Iar oamenii de acum 5000 de ani,care or fi existat atunci,nu gandeau ca tine,nu traiau ca tine si nu intelegeau lucrurile ca tine si nici macar nu aratau exact ca tine.Nu inteleg ceva,cum reusesti sa duci in subiectiv aproape orice abordare mai ales cand nu am facut asemenea afirmatii.Peste 1000 de ani,daca va mai fi lumea asta,si se vor gasi oasele tale sau ramasite din viata ta s-ar putea,daca ai putea fi de fata,sa fii foarte uimit cum te vor intelege cei de atunci,sau cum vor intelege ei viata ta sau ce lasi in urma ta.Cred ca ai dori sa fii inteles corect,in contextul tau si realitatea ta,nu cred ca ti-ar placea sa proiecteze asupra ta judecati de care tu nu stiai,indiferent unde vei tu la acel moment,pt ca asta nu stie nimeni.
Last edited by Pelerin spre Rasarit; 23.08.2013 at 21:54:20.
|