View Single Post
Vechi 24.08.2013, 21:59:24
andreea.MG andreea.MG is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.08.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mena59 Vezi mesajul
Andreea, userul Sophia a atins cel mai important aspect al problemei tale: CELE 2 FETITE
Acum vin si eu cu parerea mea: in toata povestea aceasta cele mai importante personaje sunt cele 2 fetite. Pe ultumul loc se afla diferenta de varsta dintre voi, care nu-i asa de mare.
Daca esti sigura ca vei fi o mama buna pentru fetitele lui si daca esti sigura ca, in cazul in care vei avea si tu copii cu acest barbat, vei putea sa fii in continuare iubitoare cu fetitele, atunci cauta un preot care sa vrea sa va cunune si nu mai sta pe ganduri.
Si daca faci acest pas si intri intre cei trei, atunci gestul tau sa fie spre mangaierea copilelor care si-au pierdut mamica. Astfel, tu, sa fii un liant in aceasta familie si unirea voastra sa fie o binecuvantare pentru toti patru.
Daca vei reusi o sa ai mare plata de la Dumnezeu!
Daca nu... Mila Domnului sa fie cu voi!
Va fi o mare responsabilitate pentru tine. Mai bine sa va despartiti si sa suferiti din dragoste, decat sa va uniti si sa suferiti din ura.
Fetitele sunt marisoare deja, eu nu am cum sa le iau locul mamei lor. Pot doar sa le fiu o prietena si sa le dau un sfat. Mama lor va fi mereu prezenta in sufletul lor si nu le pot lua acest lucru. Pentru mine nu au fost, nu sunt si nici nu vor si un impediment. Ele nu au nici o vina. Problema e ca ai mei sigur nu vor intelege. Eu am doar 24 de ani. Si de aici...se intelege tot...cred!
Reply With Quote