Subiect: La rascruce
View Single Post
Vechi 13.12.2007, 19:54:43
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

vorbe..vorbe..vorbe vorbiti ca unii care nu ati cunoscut deloc pacatul!aveti mila...toti am fost tineri si ispitele sunt atat de mari atunci cand esti tanar frumos si ai lumea la picioare...Si sincer ma indoiesc ca exista barbati(poate unu-doi sporadic la mia de locuitori) care sa se bucure din prima(ca-n filmele indiene,sa cante eventual iubitei de bucurie,sa sara in sus intr-un moment ca cel relatat de cosmin.Hai sa fim sinceri cati dintre voi in primul rand ati fost vreodata intr-o situatie asemanatoare?Barbatilor....curajosi si animati de sentimente alese!eu personal nu am intalnit pana sa-l cunosc pe sotul meu un tip care macar sa nu se sperie la auzul cuv."copil"de fapt pe nimeni nu interesa cum gandesc,sa-si uneasca cineva destinul cu mine asa din senin nici atat desi eu m-as fi maritat bucuroasa cu oricine de dragul de a fi maritata(ca asa sunt fetele)si credeti-ma chiar nu sunt o sperietoare.de teoretizat toti teoretizam bine.Fiti sinceri sim recunoasteti ca va sperie responsabilitatile...ei bine altfel stAU LUCRURILE CU FEMEILE ELE ISI DORESC SA FIE OCROTITE,sa fie mame,sa se simta in siguranta,intr-adevar barbatul sa fie capul femeii sa o ia de mana si sa o conduca la altar..cam asta isi doreste fiecare fata..sincer nu cunosc nici macar una care sa fi avut fericita experienta.si cunosc multe fete cuminti,unele chiar frumoase si machiate si desmachiate si miss-uri si cocosate.Sincer eu inteleg situatia celor doi tineri,drama lor, insa tot raulspre bine,cosmin cred ca s-a maturizat atat cat sqa inteleaga ca trtebuie sa repare ceea ce a stricat(mai ales daca o iubeste pe tanara)cerand-o "batraneste"de nevasta.Si daca si ea are un dram de intelepciune poate accepta..mai stii?Mie imi plac tare mult happy-end-urile!Keep in touch..
Reply With Quote