Citat:
În prealabil postat de AlinB
De obicei nu-ti citesc postarile, fiind lungi, plictisitoare, intortochiate in logica si cuvinte, excesiv de agresiv/vehemente si rareori folositoare pe alocuri.
|
Asta este strict părerea dumitale subiectivă, nedovedită de nimic și cu nimic, și care este în mod vădit cu tentă de a defăima, de a denigra ("plicitisitoare", "întortochiate în logică și cuvinte", "agresive", nefolositoare"). Și de obicei trebuie și eu să spun că nu ți-am cerut și nici nu îți cer părerea cu privire la postările mele în general; dacă ai ceva de comentat pe subiectul dezbătut, atunci este altceva.
Citat:
În prealabil postat de AlinB
Dar asta fiind mai scurt iti raspund mai scurt si la obiect: era vorba strict despre ML, restul "logicii" tale nu-mi apartine asa ca poti sa-ti dai singur raspuns la problemele care le ridici, doar nu le pune in carca mea.
|
Eu personal nu văd niciun strict prin textul ăla de mai sus, citat de mine, și chiar și în astfel de condiții nu cred că poți deduce de undeva că legionarii, ca grup, ca mișcare, ca partid, au fost prigoniți de comuniști, pentru că anterior anumiți legionari, câteva cazuri individuale au comis un număr foarte mic de asasinate politice!! Eu nu văd nicio legătură logică între cele două, tot așa cum nu văd logică în "filozofia istoriei" pe care ți-ai expus-o chiar dacă la un mod involuntar, să-i spunem. Faptul că ai făcut acum o precizare, asta nu anulează prejudecățile "filozofice", "teologice" nici nu mai vorbesc, involuntare prin prisma cărora ai judecat cazul legionarilor. Dar cine știe, poate ai impresia că eu sunt un fel de "laurastifter" ...