Subiect: La rascruce
View Single Post
Vechi 13.12.2007, 20:18:28
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

sincer daca barbatul face presiuni asupra femeii intr-o situatie atat de delicata femeia respectiva devine agresiva dupa avort..e de inteles,nu?e de inteles atitudinea ei,cu rabdare insa poti muta muntii din loc si cred ca ar alina-o sincerele tale pareri de rau,lacrimile etc.Eu am iertat multe si nu-mi pare rau ca am avut puterea aceasta dobandita atunci prin rugaciune.V-ati intrebat vreodata de ce atatea femei carieriste?pentru ca sunt neimplinite ca femei,ca mame,ca sotii.si sincer cred ca asta m-ar fi asteptat si pe mine..e o mare problema cu barbatii seriosi sunt inexistenti..sunt la mare moda barbatii care nu-si onoreaza promisiunile,care dau bir cu fugitii care se plictisesc repede,care seamana confuzie!Va reconoasteti vreunul in descrierea mea..e un exercitiu de sinceritate!deja la 28 de ani standardele mele erau mult prea ridicate (in sensul ca vroiam alaturi de mine un om care sa nu fi fost angajat intr-o alta relatie,un om bland, educat,care sa aiba aproximativ aceleasi defecte ca si mine sa ni le toleram sAU sa ne aliem impotriva lor impreuna)si ma vedeam deja singura inconjurata de pisici.,.sau de elevii mei(pentru asta ma reorientasem spre cariera de dascal fiindca aveam nevoie de afectiunes pe care barbatii nu prea stiu sa o daruiasca sau nu au timp de dulcegarii..Barbatii adevarati sunt pe cale de disparitie.S.O.S.fiti adevarati!fiti barbati cu faptele!vorba lui Mirean:vreau dovezi ca ganditi asa frumos domnilor barbati,e oare cu putinta?Mint toate femeile pe care eu le-am cunoscut si care se plang de superficialitatea voastra?
Reply With Quote