Citat:
În prealabil postat de VladCat
Am spus ca „oricine poate”. Mesajul tau il consider nefolositor pentru ca nu vorbeste despre problema esentiala care ramane a asculta sau nu de duhovnic. Nu am intentionat totusi sa il incadrez la capitolul „balarii” desi imi dau seama de ce te-ai atacat. In orice caz, trebuia sa fiu mai atent cand am postat. Iarta-ma te rog ca te-am suparat.
Noapte buna!
|
Ei, nu pot spune ca m-am suparat. Si chiar daca m-as fi suparat, nu-i bai, ca-mi trece.
Mesajul meu nu avea legatura cu intrebarea ei, asa este. Insa eu am vrut sa ii atrag atentia asupra unui alt aspect important, mult mai important decat diferenta de varsta dintre ea si iubitul ei. Poate ca unora nu li se pare importanta problema subliniata de mine. Dar eu stiu din experienta mea, cat este de important sa iei o decizie de acest fel: sa te casatoresti cu un om care are copii in intrtinere dintr-o casatorie anterioara. Daca ar fi fost vorba de un divort, ar mai fi fost cumva... dar cand sotia / sotul a decedat si copii sunt orfani e mult mai complicat. Si eu stiu ce vorbesc pt ca sunt in mijlocul unui asemenea caz.
Problema pusa de mine pe tapet, este cu muuuuult mai importanta decat orice altceva.
Cum de nu va dati seama, si se pare ca nimeni nu atinge acest subiect, ca binele celor doua fetite este crucial ? Ei doi se iubesc, se doresc si daca in alte cazuri obisnuite, cu El si Ea si atat, ar fi fost suficient, in cazul de fata altceva si altcineva primeaza: fetitele si viata lor.
In fine, nu mai zic nimic... si-mi pare rau ca se ignora sau se bagatelizeaza ceva atat de important. Eu mi-am spus parerea, am avertizat, tocmai pentru ca STIU, AM TRAIT o situatie identica, inca o traiesc.
Daca spun prostii, imi asum greseala si daca am suparat pe cineva imi cer iertare.