Subiect: AVORTUL
View Single Post
Vechi 14.12.2007, 01:18:40
Noesis Noesis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de georgeval
Statisticile de astazi ne arata ca 80 la suta dintre perechile de casatoriti se despart dupa avort. Tot astfel, agresarea copiilor, uneori si a parintilor, terorizarea sotilor, în general vorbind, violenta din familie si dezorganizarea ei, sunt consecintele directe ale unei violente provocate de avort.
Poti sa ne spui si noua care sunt aceste "statistici de astazi" si "serioase studii" pe care le citezi ca spun ca 80% dintre divorturi se intampla din cauza avortului??? Mie tare dubioase mi se par. Parca vorbeste Ceausescu, nu alta. :D Spune-mi de unde le ai ca sa ma duc sa citesc cu ochii mei.

Sau ca violenta in familie vine de la avort??? HAI SA FIM SERIOSI! Eu cred ca avortul este de multe ori o consecinta a violentei in familie, nu invers. Daca esti femeie si sotul de bate si te umileste, si e posibil ca acel copil sa fi fost conceput si ca urmare a unui viol facut de sot, esti foarte tentata sa nu mai aduci acest copil pe lume. Vedeti si cazul cu care s-a inceput aceasta discutie.

Discuta asta a devenit tare aiuristica. Pe de o parte avem o persoana foarte ignoranta, si care recunoaste ca este ignoranta, dar isi da parerea cat poate de multd despre cum functioneaza organismul femeii si sarcina extrauterina. Pe de alta parte avem o alta persoana care scoate statistici si studii serioase din burta...numai ca sa dovedeasca, nici nu stiu ce. A, ca avortul este vinvat pentru divort si neintelegeri in familie. Cand eu cred ca de fapt, de cele mai multe ori neintelegerile in familie si gandul femeii ca s-ar putea sa divorteze de acel barbat o poate duce la avort. De ce sa nu ne gandim ca cele mai multe femei, daca ar avea langa ele un sot iubitor si intelegator nu ar recurge asa de repede la avort.
Reply With Quote