View Single Post
Vechi 31.08.2013, 09:08:01
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Yasmina,

Îmi pare rău să-ți spun asta, dar sînt exact simptomele intoxicării, ale unui organism nu tocmai sănătos. Deci ai nevoie de măcar o săptămînă de post doar cu apă și se rezolvă. :) De preferat cînd e cald afară.
Mda,nu-i prea placut sa auzi asta...
Cred ca situatia nu-I tocmai roza caci nu-mi place apa si deci beau foarte putina(deci nu elimin destule toxine)iar durerea de cap vine de la faptul ca incerc sa nu beau cafea,mai ales in zilele de post negru-insa organismul meu este dependent de cofeina,avand 2-3 cafele/zi in restul zilelor.
In rest,starea ar trebui sa fie mai buna caci nu mananc dulciuri,produse procesate sau congelate,nici macar conserve sau bauturi acidulate si sucuri cu zahar +coloranti.
De asemeni nu mananc carne,produse lactate sau oua iar"laptele"de migdale sau caju il fac in casa.
In fine,ma pregatesc acum de vacanta la munte,la marginea padurii(Lake Tahoe,CA) si deci implicit si de imbunatatirea starii de functionare.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote