View Single Post
Vechi 31.08.2013, 14:32:37
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Theodore ce pot sa spun? Impresionant mod :)
Este bine ca poti sa tolerezi asa cantitate de lichide,eu nici vorba;dar multumesc de idei,am sa incerc sa beau mai multe ceaiuri.
4-6 litri pe zi? Este mult prea mult. Cantitatea maxima admisa este de 3 litri. Peste asta apar probleme la rinichi in primul rand. Si am citit de cazuri mortale din cauza de prea multa apa.

Va rog fratilor, aveti grija cu extremele astea si mai informati-va si voi, mai intrebati medici, nu faceti asa, de capul vostru. Este periculos.
Si prea putine dar si prea multe lichide strica.
Si compotorile alea ar fi bune in cantitati moderate. Cum spune userul de mai sus, cred ca se ajunge la a trai numai...pe WC.

Yasmina - incearca sa bei lichide care iti plac si iti fac bine. Si max. 3 litri repartizati pe toata ziua. In astia 3 litri intra si o supa/ciorba si ce mai bei la micul dejun. Si mai este si apa din alimente!
Deci ceaiuri de plante, sucuri naturale de fructe sau legume, apa minerala, compoturi etc.

Si cu postul negru e bine de intrebat un preot si un medic. Nu toti pot sau au voie sa-l tina.

Iar legat de durerea de cap ar fi bine sa-ti faci niste analize de sange, sa vezi situatia mineralelor in organism. Vorbesc foarte serios si te rog s-o iei in serios.
Fa-ti un control, ca e posibil cu asa diete stricte sa ai lipsa unele lucruri (fier, magneziu, calciu etc.) si astea produc dureri de cap.

La fel si lui Florin ii recomand sa verifice sangele si la ei si la copii.