View Single Post
Vechi 02.09.2013, 21:43:03
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

1. Cum se jucau acei copii atat de departe de bunica lor? Este si vina ei.
2. Si eu spun ca nu s-a facut si probabil nici acum nu se face sterilizarea asa cum trebuie, altfel nu continuau sa se inmulteasca asa.
3. Este crestin sa ceri omorarea de animale? Este asta o solutie la problema in cauza?
Cainii nu au vina. Oamenii sunt vinovati. De atata amar de vreme sunt aruncati pe strazi, batuti, maltratati, stau fara hrana si apa, sunt chinuiti, racolati de hingheri in mod barbar. Cainii astia sunt traumatizati si asta este rezultatul.
De ce nu sunt adunati si dusi la sate. In fiecare curte macar cate un caine?
Ar fi loc destul.
Sa nu uitam ca exista si destula lume muscata de caini de rasa, chiar de proprii caini. Cu aia ce facem atunci?
4. Si oamenii trebuie invatati sa umble cum trebuie cu animalele. Atata cu cele proprii, cat si cu cele de pe strada.
Eu as vrea sa inteleg de ce acesti caini musca anumite persoane, sau in anumite conditii.
Cainii nu se reped fara motiv, nu cred. Din cate vad la televizor nici macar lupii nu musca oamenii, asa aiurea. Am vazut la televizor si un serial filmat la un adapost de animale de langa Cluj, care a ars recent.
Era un om care ingrijea si iubea acei caini si nu a patit nimic.
Sunt destui oameni care cresc caini acasa, sau care lucreaza in gardini zoologice. Ei cum fac oamenii aceia de nu sunt muscati?

Si mie imi pare rau de cei care sunt muscati si sufera. Dar as vrea sa pricep de ce se intampla asta. Stiu ca sunt multi care au mare frica de caini si asta este foarte rau, pentru ca acestia simt si e pericolul mai mare.

Este simplu si rapid sa omori. Prin asta suntem insa mai presus decat cainii? ai destepti? Mai buni?
De unde au aparut acei caini pe strada? Nu cumva tot oamenii i-au abandonat, cu ani in urma? Nu sunt cumva oamenii vinovati totusi de aceasta drama?
Se spune: "vai, cei care ii iubesc si hranesc, sa-i ia acasa". Sunt multi care o fac, dar nu toti pot asta. Nu au conditii. Plus ca si la bloc am inteles ca au scos mai nou legi care interzic sau ingradesc posesia unui caine.