Subiect: La rascruce
View Single Post
Vechi 14.12.2007, 19:23:08
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cosmin1982
Maine dimineta plec in tara si nu stiu ce o sa ma astepte acolo.Imi este teama sa nu gasesc o alta fata decat cea pe care am sarutat-o ultima data.Da ,stiu ca suna ca din gura unei femei , dar am obosit atat de tare sa ma mai lupt cu toata situatia asta.Ma simt atat de mizerabil pt tot ce se intampla nici macar nu mai ma bucur ca ma duc acasa si asteptam de atata timp data de 15 ... De data asta nu ma mai asteapta la aeroport...
Intervin, vreau numai sa imi spun parerea, nu sa judec pe nimeni
Atata timp cat tu ai plecat din tara, ai inchiriat apartamentul si ea a fost obligata sa se mute intr-un mediu in care nu are siguranta, este explicabil sa iti spuna ca isi doreste un barbat care "stie ce vrea"(sa ii fie mereu alaturi). Pe langa faptul ca ai plecat la mama ta in momentul in care ea avea mai multa nevoie de tine ca oricand, in prezent, fiind student in afara, nu reprezinti stabilitatea pe care ea o cauta cu infrigurare. Chiar tu ai spus ca a trait intr-un mediu dezbinat si are traume. Ea are nevoie de tine aici in tara, de aia in perioada in care esti plecat se schimba radical.
Reply With Quote