Citat:
Īn prealabil postat de AlinB
Inofensiva pentru cine? TI-am mai zis, nu ai contact cu realitatea - castrarea nu poate tine pasul cu inmultirea lor si nici nu exista interesul - cei care ar face asta ar ramane fara bani.
Nu au sa migreze ca le este de ajuns ce gasesc si pe langa pubelele de gunoi din oras si iarasi fac apel la realism, ideea "nu le mai da nimeni de mancare" e o absurditate, desprinsa de realitate.
Uite asa este posibil: prinsi, dusi la adaposturi, daca nu sunt adoptati in 15 zile eutanasiati.
In SUA, culmea profitului, dupa ce sunt eutanasiati sunt facuti mancarica pentru animalele de companie.
Inclusiv cvasi-inofensivele pisici.
Nicaieri altundeva nu sunt sterilizati, vaccinati (stii ca toata procedura poate costa si cateva sute de ron, toate vaccinurile, rapeluri, sterilizare, etc.??? + costurile asistentei medicale a celor agresati de ei??) si lasati liberi pe strazi.
Stiai ca un caine poate raspindi boli care sunt fatale si pentru om?
Nu face asta mare diferenta.
Hraneste-i si tu, cu ce vrei, doar ia reteta de la Barsaumas :)
Nu se vrea ca importatorii de vaccinuri si veterenarii care se ocupa cu asta ar avea veniturile reduse la 1/2.
|
Cred ca Jamaica e genul care ar arde toata otravurile pentru animale, in nici un caz nu ar lua o reteta de la mine sau altcineva. :))
E sinistru ca niste oameni, sa le zic asa, "gindesc" ca nu au decit sa moara alti oameni, y compris copii, numai sa le iasa lor profitul. (Off-topic: Uite si de asta e capitalismul orinduirea preferata a Diavolului. Un ultrastalinism care sa ingroape in nenumarate executii pofta de imbogatire a oamenilor, dar care sa fie DREPT (sa nu mai existe mizeria masonica numita "teroare revolutionara", adica sa nu fie ucisi nevinovati ci doar bogatani fara inima si tradatori) si sa nu atace credintele si institutiile religioase si credinciosii, este exact ce mi-as dori sa biruie in lume).
Da, e vina oamenilor de acum doua decenii ca au aruncat cainii pe strazi. Ceva imi spune ca un om care arunca in marea posibilitatilor de moarte lenta niste fiinte vii, fara nici o vina, poate chiar propriul animal devotat, e exact genul pentru care contraceptia embriocida este echivalenta ingerarii de paracetamol si avortul echivalentul extragerii de furunculi. Insa de aici, pina la a considera acceptabila suferinta si moartea unor oameni nevinovati in raport cu acei caini aruncati cindva in strada, e cale lunga, pe care doar dementa de a pune animalul pe un piedestal suprauman o poate strabate instantaneu.