M-a socat un anumit mesaj, cu ce violenta de limbaj si ce gandire.
Da oamenii au voie sa faca ce vor.
1. Am mai spus si repet ca si pe mine ma deranjeaza sa fie raniti si omorati oameni de catre caini.
Si daca facem invers cu ce suntem mai buni?
2. Tocmai ca nu!!!!! Sunt oameni care fac mult rau si nu sunt pedepsiti si nici
omorati! Oameni care violeaza femei si copii! Cu aia ce facem?
Altii care ii maltrateaza, bat, si etc.
Altii care fac razboaie in care mor milioane d eoameni nevinovati! Cu astia ce facem?
3. Nu stiu cum o fi in alte tari, mai ales in America.
Stiu ca aici sunt adusi caini de prin alte tari, ingrijiti, sterilizati si oamenii ii adopta. Am cunoscut personal o familie care a luat un caine adus din Roamnia. Vai de capul lui. A fost batut crunt si tinut legat undeva.
Acel caine abia merge, are picioarele deformate si are frica de oameni.
Oamenii de aici se mira de felul cum sunt tratati cainii la noi.
Se duc organizatii si privati de aici sa construiasca adpaosturi si sa duc hrana si tot ce trebuie pentru sterilizat.
Aici nu este voie sa omori caini!!!
Dar! Au fost gasite situatii oribile in tarile din Estul Europei! Si ne miram ca sunt cainii asa cum sunt.
Da, nu se face suficient pentru eradicare cainilor vagabonzi.
Eu nu militez pentru existenta lor si nici nu sunt de acord ca ei sa muste oameni.
Am spus: sa-i adune pe toti si sa-i duca in adaposturi, la sate, sa dea la fiecare curte 1-2 caini. Si ar disparea de strazi.
Nu sunt nici de acord sa fie hraniti pe strazi.
Nu stiu de ce v-ati repezit pe mine!
Eu n-as putea sa omor. Si nu, nu omor nici soareci, nici nimic. Musca daca deranjeaza, incerc intai s-o dau afara.
Ba da, este ceva care omor: tantari si molii. Cu aia chiar nu am alta solutie.
Dar exista solutii preventive.
Nu trebuie sa ajungi sa ai in casa: soareci, sobolani, gandaci, tantari, molii.
In incheiere faceti ce vreti. Daca va simtit mai bine omorati-i, mancati-i si fiti fericiti.
As vrea sa stiu cum gandeste un preot, un duhovnic, un monah si daca este crestin-ortodox.
Si in acelasi mod ar trebui sa nu mai existe pe strada nici pisici, nici ciori, nici porumbei si gugustiuci etc.
Aici exista o specie de ciori care fac atata galagie, de e inebunita lumea.
Si nu li se poate face nimic. Sunt protejate prin lege. Au scris si in presa acest caz.
Aici in anumite perioade ale anului se inchide traficul pe unele sosele si se duc oamenii sa adune broastele care traverseaza, ca sa se duca la rau. De ce s-or fi plimband asa, nu stiu. In orice caz nu sunt calcate de masini. Nu este voie. Oamenii le aduna si le duc si le dau drumul in rau.
Si alte cele. Oamenii au grija de animale.
Si da, nu sunt animale pe strazi. Cum au facut asta? Nu stiu. Intrebati-i!
Si exista si caini care salveaza vieti de oameni, care ajuta oamenii. Dar de aia nu spune nimeni.
Mai bine omoram. Sa ramanem numai noi pe pamantul asta. Noi, oamenii grozavi.
Pana acum un caine nu mi-a facut rau, dar destui oameni mi-au facut rau.
Si pentru ca a intrebat cineva.
Da, am intrat candva intr-o curte straina. Ma trimesese mama sa cer niste crengute de visin pentru pus la castraveti.
Am intrat si a venit o namila de caine la mine. M-am oprit si l-am lasat sa ma miroasa. Nu mi-a facut nimic.
Au venit stapanii, am discutat, cainele a stat langa mine.
Dar mie nu mi-este frica de caini in general.
Pe cei vagabonzi ii mai evit, in sensul ca ii las in pace si ii ocolesc.
A fost o situatie in care m-a inconjurat o haita. Am stat pe loc putin, pe urma plecat ei singuri.
Daca fugeam, sau ma agitam, cu sacosa, sau ceva amenintator, precis ma apucau.
Cunosc si eu cazuri de persoane muscate si care au trebuit sa faca vaccin.
Daca ar fi omorat caini? Nu stiu si nu cred.
Last edited by sophia; 03.09.2013 at 13:12:53.
|