View Single Post
Vechi 03.09.2013, 14:21:38
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
(...), care ai ajuns sa negi si ce scrie negru pe alb doar ca nu se potriveste invataturii tale. (...)
Poți, domnule cătălin2, să îmi arăți unde scrie negru pe alb, -- dar scris negru pe alb, nu interpretările dumitale pe baza unor citate pe care le răstălmăcești după mintea ta și în afara contextului lor, crezând dumneata că în teologie lucrurile stau chiar ca la matematică, -- că aceia care nu sunt botezați în Biserica ce se numește pe sine Ortodoxă vor merge cu necesitate în iad după judecata divină? Deci te rog încă o dată să arăți unde scrie așa ceva negru pe alb în învățătura Bisericii, și deci nu să mi te apuci iar să interpretezi dumneata texte după cum ți se pare ție că s-ar potrivi mai bine cu "logica ta teologică". Nu vreau să deduci deci afirmațiile tale de undeva ci să arăți unde scrie negru pe alb ceea ce susții dumneata, că eu până acum nu am mai întâlnit așa ceva nici în Biblie, nici la Sfinți Părinți, nici în Catehism, niciunde de altfel. Este vorba exclusiv despre învățătura dumitale, până acum nu am mai întâlnit așa ceva, trebuie să recunosc.
Reply With Quote