View Single Post
Vechi 03.09.2013, 21:21:15
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jamaica Vezi mesajul
ceva asemanator am patit si eu, ma jucam cu un caine al strazii decand era pui si se plimba cu mine pe strada cand imi plimbam cainele, ca pana la urma sa sara la mine si sa imi tavaleasca animalul . a fost din senin , acum statea langa mine secunda urmatoare s-a intors sa rupa carnea de pe mine, si totul se intampla cand se lasa seara. ziua e bland, seara se da la toti care trec in zona lui
Sunt sigura ca si altii au mai patit-o ca d-voastra. Sunt animale salbatice totusi.

E teribil ce s-a intamplat cu copilul, o tragedie, se pare ca am ajuns vremea sa traim ca in jungla in vremurile preistorice unde trebuie sa ne aparam singuri pentru ca nimeni aotcineva nu o face, vremurile astea le traim, cu toate ca stam in oras. Pacat de acel copil, Dumnezeu sa il ierte, i-am vazut poza, un dragalas! Nu as fi vrut sa fiu in pielea parintilor sai, in orice caz omoram acei caini si dadeam in judecata primaria, desi nu stiu daca asta imi aducea copilul inapoi, dar macar faceam bani ca sa ii fac o inmormantare decenta. Macar atat.
Reply With Quote