View Single Post
Vechi 03.09.2013, 22:19:56
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Deci sa inteleg din ce ati scris, ca nu doriti moartea cainilor agresivi. Si ce propuneti in cazul cainilor care au omorat acel copil. Sa fie trimisi in strada sa mai omoare si alti copii?
Mai intai ca in acel caz am inteles ca exista un complex de imprejurari. Copiii se afla departe de bunica, undeva pe un loc privat. Nimeni nu a auzit cand a tipat, daca auzea cineva si intervenea imediat, putea fi poate salvat. Am inteles ca a fost muscat timp indelungat, au fost multe muscaturi.
Nu stiu nici eu si nici voi, ce a fost acolo cu adevarat. Cum a ajuns acel caine sa muste copilul.

Am incercat sa intru pe link-ul pus, care nu functioneaza, sa citesc ce a spus femeia aceea caruia i-a apartinut cainele.
N-am inteles situatia. A fost cainele a cuiva? A fost adoptat de cineva si apoi lasat iar pe strada?

Inteleg ca sunt mai mult vinovati aici.

Sigur ca ma cutremur si imi pare rau de copil, de fapt de amandoi, ca si cel ramas este traumatizat pe viata.

Singurul lucru pe care pot sa-l raspund ca nu trebuie lasati cainii in strada.
Mai multe nu stiu. Nu stiu ce a fost acolo, cine este vinovat.
Nu stiu de ce cainii sunt/devin agresivi, de ce musca, de ce stau flamanzi pe strada, dar nici sa nu fie hraniti. Cineva spunea mai sus ca musca si masini de foame. Pai de aia or fi agresivi. Nu stiu eu.
De ce ma invinovatiti pe mine acum?

O.K. Daca altceva nu se poate face, atunci omorati-i, faceti ce vreti.
Eu am incheiat discutia. Omorati-i si fiti fericiti.